ASEA

ASEA, az évszázad legnagyobb tudományos áttörése!

Majdnem két évtizedes kutatás…

Ismerd meg az ASEA tudományos hátterét!

[youtube_sc url=https://www.youtube.com/watch?v=kEWvHLIXS-Q]

A felfedezés

asea-felfedezes

Amíg a világ várt az elmúlt 16 évben, addig a kutatók keményen dolgoztak és csodálatos áttörést értek el a tudomány egy bizonyos területén, a „REDOX JELZŐ MOLEKULÁK” működési elvének megfigyelése kapcsán. Több mint 30 millió dollárt fektettek be, mire felfedeztek valami olyant, amiről korábban semmit sem tudtunk. Megfejtették, hogy mi a sejt funkciója molekuláris szinten. Tudósok és orvosok csoportjai a legnagyobb áttörésnek hívják ezt a biológiai tudomány létrejötte óta, amióta előállították például a penicillint, vagy felfedezték a DNS-t.

Az újonnan felfedezett tudomány egy fogyasztható terméket eredményezett. Ez nem gyógyszer, gyógynövény, vitamin, ásványi anyag, gyümölcslé vagy tápanyag. Nincsenek stimulánsok, mellékhatás vagy mérgező anyagok. Ezt a terméket Redox jelző kommunikátor készítménynek hívjuk, ami a maga nemében első az egész világon. A készítmény magas hatása azt eredményezte, hogy sok egészségügyi szakember tanulmányozni kezdte a területet. Ezekből a tanulmányokból több, mint 100.000-et találhatsz az interneten.


Sejtszintű egészség…

A Redox Jelző Molekulák komoly segítséget nyújthatnak az egészségünk megőrzésében, helyreállításában.

Miből alakulnak ki a betegségek?

Az utóbbi száz évben nagyon sokat fejlődött a tudomány! Tudósok rájöttek arra, hogy meg kell érteniük a sejtek funkcióit molekuláris szinten ahhoz, hogy befolyásolni tudják a betegségek kialakulását, illetve azok gyógyítását. Dr. Gary L. Samuelson orvos és atomfizikus, a terület szakértője elmondja, hogy minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Nemcsak bizonyos százalékuk, hanem az összes betegség. Ha valaki egészséges szívet szeretne, akkor egészséges szívsejtekre lesz szüksége, ha egészséges agyat, akkor egészséges agysejtekre, ha egészséges tüdőt, akkor pedig egészséges tüdősejtekre. Ahhoz, hogy ezt megértsük, sejt szinten kell gondolkoznunk.

Gondolkozzunk sejtszinten!

asea-sejt

Az emberi test megközelítőleg 75 trillió sejtből áll. Mivel szennyezett világban élünk, ezek a sejtek naponta károsodnak az egyszerű napozástól, testmozgástól, stressztől, rossz minőségű ételektől, a szennyezett levegőtől és még hosszan sorolhatnánk.

A szervezetünknek van egy olyan csodálatos tulajdonsága, hogy képes gyógyítani önmagát. Gondoljunk csak az immunrendszerre! Az immunrendszer feladata felkutatni a károsodott sejteket, mely károsodásokat például vírusok vagy baktériumok is okozhatnak.

Amint a sérült sejteket felkutatta, megpróbálja kijavítani őket. Néha a sejt már túlságosan károsodott ahhoz, hogy javítható legyen. Optimális esetben ilyenkor a sejt megsemmisíti önmagát és az őt körülvevő egészséges sejtek egy teljesen új, szintén egészséges sejtet állítanak elő a helyére. A tudósok felfedezték, hogy ezeket a folyamatokat a Redox Jelző Molekulák irányítják. Ezek a molekulák nélkülözhetetlen szerepet játszanak a sejtek gyógyítást végző folyamataiban, melyekből millió zajlik percenként a szervezetünkben.

A mitokondrium

asea-mitokondrium

Minden egyes sejtünkben ott van valami, amit mitokondriumnak hívunk. A mitokondrium a sejtjeink energiatermelő központja. Energiát termel a szervezetünk számára, ez az, ami életben tart minket. Felfedezték, hogy az energia mellett a mitokondrium termel még két, különböző típusú Redox Jelző Molekulát is. Ezek közül az egyik az antioxidáns aktiváló, a másik pedig az immunrendszer kommunikátor. Sokáig azt hitték, hogy ezek a molekulák csak a melléktermékei a sejtek energiatermelő folyamatainak.Most már tudjuk, hogy ezek a molekulák létfontosságú szerepet játszanak a sejtszintű egészségben.

Az antioxidáns aktiváló

A legtöbb ember tudja, hogy antioxidánsokat kell bevinniük a szervezetükbe, hogy megvédjék a sejtjeiket a különböző károsodásoktól. Amit azonban egyáltalán nem tudnak, hogy az antioxidánsok teljesen haszontalanok, amíg a Redox Jelző Molekulák nem aktiválják őket. Az ASEA 500%-kal megnöveli az antioxidánsok aktivitását. Ez azt jelenti, hogy a sejtjeidnek sokkal hatékonyabb védelme lesz a károsodástól.

Az immunrendszer kommunikátor

A szervezetünk a legösszetettebb kommunikációs rendszer a földön. Ezek a Redox Jelző Molekulák teszik lehetővé a sejtek közti, valamint a sejtek és az immunrendszer közti kommunikációt. A sejtek információt cserélnek egymással és az immunrendszerrel is. Tudatják egymással állapotukat, szavatosságukat, utasítják egymást a védekezésre, illetve az önmegsemmisítésre, ha éppen arra van szükség. Legtöbbször a betegségek kialakulása a megfelelő, sejtszintű kommunikáció hiányán múlik. Például, ha sejtkárosodás történik a szervezetünkben és a Redox Jelző Molekulák megfelelő mennyiségben vannak jelen a szervezetben, akkor a beteg sejt megsemmisíti önmagát. Ellenkező esetben, a megfelelő kommunikáció hiányában a beteg sejt ahelyett, hogy megsemmisítené önmagát, inkább lemásolja. Így alakulnak ki a rákos daganatok, a különböző szervi károsodások és az egyéb betegségek is. A Redox Jelző Molekulák nélkülözhetetlenek a sejtszintű egészséghez!


ASEA – tudományos vizsgálatok

asea-fist-person

A cég neve ASEA, ami az atomfizikus Gary L. Samuelson közreműködésével jött létre. 16 éves kutatás és fejlesztés után sikerült létrehozni egy folyamatot, ami stabilizálja az úgynevezett Redox Jelző Molekulákat. A folyamat több mint 20 szabadalmat generált és a sós oldatot használja a molekulák ”szállítójaként”. Minden egyes üveg ASEA-ban (946 ml) több billió ilyen Redox Jelző Molekula található. Azt, hogy lemásolják ezeket a jelző molekulákat a testen kívül, a kutatók lehetetlennek tartották a Harvard-on, az UCLA-ben, és más vezető kutatási központokban is. Ez mindaddig így volt, míg el nem kezdték tesztelni a folyamatot, és ők is meggyőződhettek a működéséről.

A kutatások eredményei azt mutatják, hogy az ASEA tudományos áttörése lehetővé teszi a szervezet számára használható antioxidánsok hatékonyságának 500%-os növekedését. Az ASEA-val olyan mélységekben tudjuk befolyásolni az egészségünket, mint eddig még soha. A Redox Jelző Molekulák szervezeten kívüli előállítása stabil állapotban az évszázad talán legnagyobb tudományos áttörésének számít. Ez a felfedezés hatással lesz az egészségügy szinte minden területére, a tudományra és a személyes jólétre egyaránt.

Az áttörés

A kutatások bizonyítják, hogy a szervezetünk születésünk óta termeli ezeket a molekulákat. Fiatal korban fittek vagyunk, nem fáradunk el, és az aktív mozgástól sem érzünk másnap fájdalmat. Most már tudjuk azt is, hogy az öregedéssel egyre kevesebbet termel a szervezetünk ezekből a molekulákból. Ezért van az, hogy idősebb korban egyre gyakrabban betegszünk meg és egyre tovább tartanak a gyógyulási folyamatok. A Dr. Gary L. Samuelson vezette, tudósokból álló kutatócsoport elérte az áttörést. Sikerült nekik előállítani stabil, bioaktív Redox Jelző Molekulákat a szervezeten kívül. Az, hogy pótolni tudjuk a szervezet Redox Jelző Molekula hiányát, az egyik legnagyobb tudományos áttörésnek számít ebben az évszázadban. Az ASEA eredményei magukért beszélnek!

ASEA – A Cég

asea-other-person

Az ASEA története egészen elképesztő. A vállalat éveket és több millió dollárt áldozott a kutatásra, de még mindig nem sikerült elérni a végső áttörést. 2006 végén a cég felkérte Verdis Nortont, hogy legyen tagja az igazgatóságnak. Verdis profi abban, hogyan kell bajbajutott üzleten segíteni. Felülvizsgálta a kutatást, a teszteléseket és rövid időn belül felismerte, hogy a vállalat jobb lehet egy másik irányvonalon.

2008-ban Verdis Norton (az ASEA vezérigazgatója) és James Pack (az ASEA elnöke) vásárolták meg a jogokat, és megszületett az ASEA. Abban az időben Gary L. Samuelson megtalálta a módját annak, hogyan stabilizálja a Redox Jelző Molekulákat. A szabadalmak tulajdonosa az alapító és vezérigazgató Verdis Norton. Verdis Norton több mint 30 év üzleti tapasztalattal rendelkezik. Ő volt a nemzetközi alelnöke a General Foods-nak, a Kraft Foods-nak, Hobart Industries-nek, a Freemark-nak és még más jól ismert cégeknek is. Kifogástalan múlttal és rengeteg kiváló eredménnyel büszkélkedhet. Verdis Norton 50 éves áttörésnek hívja e termék bevezetését és rámutat, hogy az egészségügyi ágazat soha nem látott még hasonlót.

Az ASEA birtokolja a gyártási jogokat, és saját maga állítja elő a terméket, mely már elérhető, és készen áll a nagyközönség számára. Az ASEA elvárja, hogy a leggyorsabban növekvő cég legyen az egészségügyi és wellness iparágban és milliárd dolláros üzlet legyen hazai és nemzetközi szinten is. Verdis Norton számára nem idegen a nemzetközi szinten való terjeszkedés, ez volt az élete 30 éven át. A társaság kijelentette, hogy készen állnak 500 millió dolláros értékesítést produkálni. Az ASEA 6 hónap alatt óriási, 700%-os növekedést ért el a cég hivatalos elindítása őszén, 2010-ben. Sok aprólékos elemzés után az ASEA egy jól bevált módszer mellett döntött, ami a terjesztést illeti. Ez a Network Marketing, minden idők legjobban bevált módszere arra, hogy a termék eljusson az emberekhez. Módszer, melynek során az emberek megosztják egymással a termékkel kapcsolatos tapasztalataikat.

Az ASEA aktívan keresi mindazokat, akik küldetésüknek tudják tekinteni, hogy segítsenek másoknak. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél társulni az ASEA-val, vedd fel velünk a kapcsolatot!