INTRABIONIC fényenergia

Napjainkban fokozatosan emelkedő átlagos emberi életkorral kell számolnunk, ami számos új kihívást jelent az egészségügyben. A legújabb technikai vívmányok bevetése, a nagymértékben felduzzasztott gyógyszeres kezelések ellenére a megbetegedések száma nem csökken. Ezért a hagyományos orvosi kezelések mellett jelentősen megnövekedett az alternatív, más néven komplementer medicina iránti igény. A szerteágazó lehetőségek közül jelenleg a fényenergiával történő kezelési lehetőségeket emelném ki.

Ez a kezelési forma elsősorban a sejtregenerálódás vonatkozásában tud leghatékonyabban működni, mozgósítva a szervezet öngyógyító tevékenységét. Világszerte számos tudós, professzor, biológus, fizikus és orvos foglalkozott és a mai napig rendszeres kutatások folynak a fény és színterápia alkalmazásának lehetőségeiről a mindennapi gyógyászatban. Többféle polarizált szín- és fényterápiás készülék van forgalomban, és lehetőségeihez mérten eredményesen tudják alkalmazni, annak ellenére, hogy a bőrön át történő behatolási mélység maximum 6-8 mm.

A legújabb technikai siker, a Színes Polarizált Fényenergia, az eddigieknél sokkal nagyobb fényenergia mennyiséggel dolgozik, ezáltal akár 10 cm-t is meghaladó szöveti mélységet is el lehet vele érni. . Ez az új találmány Intrabionic néven kerül forgalomba. Az INTRABIONIC készülék teljesen új fényterápiás eszköz, mely magában foglalja a jelenlegi legmodernebb tudományos technológiát. A fényenergiát a LEG (Light Energy Generator = Fény Energia Generátor) fény biztosítja filterek és kristályok nélkül 100%-osan. Ezzel egyedülálló a fényterápiás készülékek piacán, és az eddigi készülékeknél jóval nagyobb energiát biztosít. Nyolc polarizált különböző színt produkál, kék, piros, zöld, fehér, sárga, narancs, lila és ultraviola, 375 nm-től 860 nm-ig, A nagyobb energia biológiai hatásfoka (biostimuláció) sokkal gyorsabban és eredményesebben mozgósítja a szervezet öngyógyító tevékenységét Ez az új eljárás Göncz John Lajos találmánya, amit karöltve tökélesített Dr. Deák Sándor szakorvossal.

Ez az újfajta mesterséges fény többféle betegség esetén alkalmazható, így sokízületi gyulladásban, ízületi fájdalmakra, vörösvértestek összetapadása ellen, új sejtek termelődésében, immunrendszer erősítésében, a szervezeti energia fokozásában és még sokféle problémában. Alkalmazható gyógyító intézményekben, fitness, wellness területén, sportolók gyors rehabilitációjában, orvosi rendelőkben és természetesen otthoni kezelésekre is, az előírt használati utasítás betartása mellett. Göncz Lajos úrral közösen megjelent könyvünkben, mely egyelőre angolul és magyarul jelenik meg Fény és Élet ill. Light and Life címmel – útmutatót adunk a LEG fényterápia gyakorlati alkalmazásához, és életmódbeli tanácsokat is nyújtunk egy-egy betegségcsoportban.

Az Intrabionic fényterápiás készülékekkel egy új dimenziót nyitunk az alternatív medicinán belül a fényterápiás kezelések tárházában. Széleskörű, hathatós terápiás lehetőséget indítunk útjára az egészség szolgálatában. Most g nem tudjuk, milyen hatalmas lehetőség van birtokunkban. Szeretnénk nagyon sok, gyógyulni vágyó embertársainknak kellemes meglepetést, sok örömet okozni. Elindítottunk az egészség megőrzésére és a betegségek ellen egy „fénylavinát”, ami nem tudjuk, hogy hol áll meg, mennyi embert érint meg, de meg vagyunk győződve arról, hogy célba ér.

Végezetül kiemeljük:

Az Intrabionic Színes Fényenergia terápia emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai nem azonosíthatók a gyógyhatásokkal, de az öngyógyító folyamatok serkentése révén sokat segítenek a betegségek megelőzésében és az életminőség javításában.