Megjelent könyveim

Fény és Élet

Dr. Deák Sándor és Göncz John Lajos – 2018-as kiadás.

A szerzők egy teljesen új fényterápiás eszközt és annak gyakorlati alkalmazhatóságát ismertetik könyvükben. Göncz Lajos találmánya, az Intrabionic készülék a fényenergiát a LEG (Light Energy Generator – Fény Energia Generátor) fénnyel biztosítja filterek és kristályok nélkül 100%-osan. Ezzel egyedülálló a fényterápiás készülékek piacán, és az eddigi készülékeknél jóval nagyobb energiát biztosít. Ez az újfajta mesterséges fény többféle betegség esetén is alkalmazható gyógyító intézményekben, fitness, wellness területén, sportolók gyors rehabilitációjában, orvosi rendelőkben és természetesen otthoni kezelésekre is, az előírt használati utasítás betartása mellett.

Az Intrabonic fényterápiás készülékekkel egy új dimenziót nyitunk az alternatív medicinán belül a fényterápiás kezelések tárházában. Elindítottuk az egészség megőrzésére és a betegségek ellen egy “fénylavinát“, ami nem tudjuk, hogy hol áll meg, mennyi embert érint meg, de meg vagyunk győződve arról, hogy célba ér.

 


Gyógyítás fény- és színterápiával

Dr. Deák Sándor – Magánkiadás 2014.

Gyógyítás fény- és színterápiával

A fény a földi élet nélkülözhetetlen eleme. Fény nélkül nincs élet. Testünket alkotó mintegy 60-80 milliárd sejt mindegyike a napfény energiáját használja fel a másodpercenként lezajló számtalan biológia-, vegyi folyamatokban, a bioszintézisben, a sejtek normál működésének fenntartásában, a reprodukcióban egyaránt. Mindezek ellenére a látható fénytartománnyal való gyógyítást csak 1991 óta alkalmazzuk Fenyő Márta feltaláló jóvoltából (Evolytelámpa), melynek jelenlegi, módosított változata a Polarizált fényű lámpa… A szerző saját tapasztalatán alapuló terápiás útmutatást ad a Polarizált fényű lámpa gyakorlati használatához: ismerteti a gyakori betegségekben a Polarizált fényű lámpakezelés általa használt kezelési idejét és módját. A szerző nyomatékosan kiemeli a kezelés előtti diagnózis fontosságát, és a kezelőorvossal történő konzultáció szükségességét. Csak így lehet sikeres és eredményes a gyógyítás.


Lúgosítás oxigénnel: igyunk oxigént

Dr. Deák Sándor – Magánkiadás 2009.

Lúgosítás oxigénnel

A világon egyre több ember szenved különféle betegségekben, és számuk rohamosan csak nő, – részben a környezeti ártalmak, a rohanó stresszes életmódunk és a helytelen táplálkozásunk miatt. A népbetegségnek számító szív-érrendszeri, daganatos, anyagcsere, mozgás-szervi, allergiás betegségek, elhízás, csontritkulás. és sorolhatnám tovább hátterében egy közös ok van, a szervezet elsavasodása. A gyógyítás is csak egyféle lehet: testünk lúgosítása, energetizálása. Könyvemben foglalkozom az elsavasodás jelenségével, a víz szerepével, és az oxigénnel dúsított víz, mint a szervezet lúgisításának, gyógyításának egyik lehetséges módjával. Örömömre szolgál, hogy az oxigénes szifon, mint új magyar termék ilyen egyedülálló, fontos szerepet tölt be egészségünk védelmében, korunk népbetegsége, az elsavasodás ellen.